Aquafix Lamellenafscheiders zijn van hoogstaande kwaliteit!

De Aquafix betonnen Lamellenafscheiders type RFC-ML zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Bovendien worden de afscheiders geproduceerd volgens dezelfde strenge productkwaliteitseisen die ook gelden voor onze EUROMAL olie- en vetafscheiders. Alle gebruikte materialen, de eindproducten, de toepassing en het functioneren zijn uitvoering en met goed gevolg getest door erkende laboratoria.

Er zijn voor Lamellenafscheiders nog geen Europese productnormen. Er kan daarom nog geen CE markering worden afgegeven op lamellenafscheiders. Echter Aquafix legt de lat hoog, want je kunt voor Lamellenafscheiders wél veel essentiële kwaliteitseisen hanteren uit de NEN-EN 858 (olieafscheiders en slibvangers). Uitvoering volgens die eisen garandeert een product wat voldoet aan de volgende belangrijke voorwaarden voor toepasbaarheid; veilig voor mens en milieu, goede mechanische weerstand, duurzaam, goed functionerend, bedrijfszeker en onderhoudsvriendelijk.

De volgende productkenmerken spreken voor zich:

  • Behuizing uit gewapend monolithisch gestort beton, kwaliteit C60/70 - XA3 - EA3, verkeersklasse D 400 kN.
  • Putafdekkingen uit beton/gietijzer in verkeersklasse B 125 of D 400 kN.
  • Betonnen schachtopbouwringen met vaar- en moereinde in diverse hoogtes.
  • Rubberringverbindingen tussen onderbak-dekplaat (mof/spie) en onderbak-aansluitstompen, waterdicht beproefd op een druk van 5 meter waterkolom.
  • Duurzame HDPE inbouwdelen met beproefde brandklasse, chemische weerstand en mechanische eigenschappen, gebouwd door gecertificeerde lassers.
  • Rendement en functionaliteit beproefd door LGA TÜV Rheinland.
  • Gecertificeerde hijslussen aan onderbak en dekplaat.
 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren